Black Kartos
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FFFRPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Black Kartos Klub

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Poèet pøíspìvkù : 123

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeThu Jul 26, 2012 10:07 pm

Hlavni Mistnost Klubu kde se schazej jen VIP hosti klubu Kartos a věčina členu. Je zde Bar luxusni vybaveni a tanečni parket
Návrat nahoru Goto down
https://kartos.forumczech.com
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeThu Jul 26, 2012 10:09 pm

Connor,Maya,Angela
Přišla vám zprava do vašeho osobního Pageru že si vás Kartos žádá v sále kde má pro vás novou prací.
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Poèet pøíspìvkù : 69

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeThu Jul 26, 2012 10:13 pm

"Connor"

Zrovna jsem čistil zbraně, když mi přišla zpráva na pager. Dodělal jsem co jsem měl rozděláno, schoval zbraně pod oblečení a vyrazil do sálu. Došel jsem jako první. Rozhlédl jsem se po sále, kývl na šéfa a postavil se ke zdi se zavřenýma očima, přičemž jsem se opřel zády.
Návrat nahoru Goto down
Mister_zx

Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 38

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeThu Jul 26, 2012 10:40 pm

Maya

Přečetla jsem si zprávu a zavřela jsem restauraci.Do klubu jsem šla pěšky.Nechtěla jsem přijít o mé auto dokud to není nezbytně nutné.Když jsem přišla do klubu mírně jsem s poklonila šéfovi a postavila jsem se kousek od Connora.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Poèet pøíspìvkù : 45

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeThu Jul 26, 2012 11:58 pm

Angela
Četla jsem si zrovna noviny, když mi přišla zpráva. To zase bude. Loudavým krokem jsem šla do klubu. Už tu byli i ostatní kývla jsem jim na pozdrav a kývla i na šéfa a šla jsem se opřít o bar a čekala.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeFri Jul 27, 2012 6:28 am

Staly jste všichni 3 v hlavním sále klubu Kartos seděl u svého stolu jakmile došla Angela Kartos pokynul na mista u pohodle pohovky u jeho stolu až si sednete počkal až to uděláte a pote si vás bedlivě prohledl... on to vlastně dělal vždy kdo vy proč když všechny své lidi zná perfektně
"pravě teď přemýšlíte nad dvě otazkama proč jsem si nechal zavolat vás 3 a co je to za prací jde vlastně jen oto že všichni ostatní něco na prací mají a taky se jedna o neobvyklou prací..." předhodil vám složku s něči fotku a par zakladnimy informace co se oněm vy jako o normalním člověku "Steve Davis je muž ktereho bych chtěl mít na své straně byl by problem pokud by ho ziskala konkurence vaším ukolem ho bude za jakoukoliv cenu získat na naší stranu jak to provedete je čiště na vás"
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeFri Jul 27, 2012 9:54 am

Connor

S klidem pročtu papíry a poté vzhlédnu k šéfovi. "Pokud jde o to, přesvědčit tuhle osobu aby se přidala k nám. Myslím, že jste netrefil mé zaměření bossi. Nevím jestli na téhle misi budu s mým výcvikem jakkoli užitečný."
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeFri Jul 27, 2012 12:05 pm

Angela

Pročítala jsem si složku, záznamy, jméno, číslo účtu, kde bydlí, kde se pohybuje.
"Ale já na to zaměření mám. Najdu vám ho, ale přesvědčit ho musíte vy." vzhlédla jsem od složky na ty ostatní. Tohle bude jednoduché, prakticky tu mám všechno, co potřebuju.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeFri Jul 27, 2012 5:45 pm

Kartos se zrovna chystal něco říci Connorovy na kteroho měl zrovna upřeny zrak když k němu došla služebna se vzkazem od barmana. Kartos si přečetl papírek ti pozorni by si všimly že mu trošku škublo v oboči jinak nic. "změna planu na tuto prací jde Connor sám on pochopi proč pravě on... kvuli tomu stahuji Angelu a Mayu mate volno Ty Connore se vydej na prací" rozhodně skončil a nechal si donest drink od služebne.
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeFri Jul 27, 2012 8:34 pm

"Rozkaz" zasalutuju a vyjdu do ulic.
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSat Jul 28, 2012 4:13 pm

Dorazím do klubu a přejdu do místnosti kde jsme byly předtím. "Přijde." řeknu jen poté co kývnutím pozdravím Kartose. "Byl tam člen Kerberosů."
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSat Jul 28, 2012 4:21 pm

Kartos
"to je duvod proč jsem vybral vas Connore , podle toho že jste tady je jasny že je o štěně meně prozatim mate volno" řekl Kartos a nechal si donyst dalši drink
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSat Jul 28, 2012 4:24 pm

"Šel jsem přesvědčit jednu osobu. Toho psa beru jako přesčas." mírně se usměju a usadím se do volného křesla. Naučeným pohybem vytáhnu zbrarň a začnu doplnovat zásobník.
Návrat nahoru Goto down
SteamTiger

SteamTiger

Poèet pøíspìvkù : 66

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSat Jul 28, 2012 5:43 pm

Steve

Dorazím před klub Kartos a vejdu dovnitř. Dobrý den. Pozdravil sem obsluhu a zamířil k barmanovy.
Zdravim, jak to de? Sem Steve Davis, posílal mě sem Connor... Abych ale nevypadal jako příživník, tak bych si dal velký pivko, jestli to nevadí. Řekl sem přátelsky, přeci jen to byl kolega z branže, tak se slušilo mu udělat aspoň malou tržbu.
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 6:45 am

Barman
vzal Korbel který zrovna umyl a hned ti doněj načepoval pivo a položil ho před tebe.
"Ahoj Jsem rad že jsi došel a jistě stoho bude rád i šéf Connor kdyžtak sedi tamhle." ukazal na Connora čisticiho si svoji zbraň
"Šéf si s tebou určitě rad hodi řeč to je Tam Kartos." pokynul směrem ke stolu u ktereho seděl Kartos a obsluhovala ho služebna zrovna.
Návrat nahoru Goto down
SteamTiger

SteamTiger

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 9:14 am

Steve

Vezmu si pullitr, upiju a dojdu tam kde seděl Kartos. Po cestě kejvnu na Connora, kterej si mohl všimnout, že rameno mám neošetřené, ale nekrvácí. V hospodě sem ho jen prolil lihem, kuli infekci.
Zdravim pane Kartosi, sem Steve Davis. Začíná se o mě zajímat dost tajemnejch lidí a vy jste jeden z nich. Connor přišel s nabídkou, nevyhrožoval, takže ste mi přišel jako dost solidní člověk, proto sem přišel sem a né ke Kerberosům. Nemám ve zvyku ustupovat vyděračům. Každopádně bych rád věděl, co po mě všichni chcete.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 10:04 am

Angela

"Jak chcete." řekla jsem chladně, trošku zdrcená, že se musím zabývat zase něčím jiným a odešla jsem zpátky domů
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 12:09 pm

Steve
"věčinou se stává že soukromnici v tyhle zemi hrozně rychle konči pokud nemají co nabidnout. někteři se mohou zajimat o tvoje schopnosti a oto jak je využit. Mě jde o tvuj zpusob řešeni. narovinu ti řeknu že naše hlavni role je Mafie. to jestli se k nám přidáš je tvoje volba já bych tě však vyděl raději na te zpravne straně"

Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 12:14 pm

Connor

Ještě než Angela odejde vzhlédnu a prohodím směrem k ní. "Omlouvám se, že ti kradu práci. Máš za to u mě drink." řeknu klidným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 12:30 pm

Angela

ohlédla jsem se na něj. "Nekradeš, prostě jsi ji dostal. To je v pořádku." řekla jsem prostě a zůstala jsem stát u baru

Naposledy upravil Reina Kana dne Sun Jul 29, 2012 2:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
SteamTiger

SteamTiger

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 1:12 pm

Steve

Správná strana je moje strana. Moje schopnosti barmana nikoho zajímat nemusej, míchám drinky jako každej jinej, jediná moje výhoda je, že sem se správně narodil a na to aby mě mohl někdo využívat sem moc paličatej.
Já nic nenabízím, ale náš rodinnej podnik jen tak rychle neskončí, na to má zdejší mafie moc hubený ruce.
Spíš mě zajímá co můžete nabídnout vy. O ochraně nechci ani slyšet, to tu teď neřešíme.

Řekl sem co nejvíce zdvořile.
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 2:31 pm

Connor

Jen kývnu na barmana aby Angele něco namíchal a poté doděělám údržbu zbraní. Pořádně se v křesle uvelebím, zavřu oči a pohroužím se do meditativního bdělého spánku.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 2:33 pm

"Vezmu si ho sebou." řekla jsem barmanovi, založila jsem si ruce na prsou a dívala se po ostatních v místnosti
Návrat nahoru Goto down
Joshiro
Big Boss
Big Boss
Joshiro

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 2:51 pm

Barman
Dle toho co si Angela vybrala to ji Barman namychal a podal. mezitim na oko sledoval Steva.

Kartos
"o životě Mafie víš hodně málo ale to je teď nepodstatny. vím moc dobře že ti na tvým klubu záleží. naklady na opravu tveho klubu už ti miři domu ale nemužeme ti zaručit že ti ho někdo ze dne na den nevypaly. podsvětí je mnohem hlubší než si myslíš. já ti nabizim zajimavou praci a profit pro tvuj klub a samozřejmě i pro tebe a tvoji rodinu. víc ti nabidnout nemužu."

Klub
do klubu vešel Kartos mladši s nějakou blonckou kteoru už jak Connor tak Steve vyděly. oba miřily přimo ke Connorovy. což nebylo zrovna časte protože se Kartos mladši prakticky nikdy nezahazoval s někim nižši pozice.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitimeSun Jul 29, 2012 2:54 pm

Angela
Zůstala jsem stát opřená zády o bar s martini v ruce a podívala se i na nově příchozí. To už si našel další levnou holku? Kolik jich proboha má? uvažovala jsem v duchu
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Black Kartos Klub  Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Kartos Klub    Black Kartos Klub  Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Black Kartos Klub
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Black Kartos
» Drain Kartos [BK] (NPC)
» Alexander Kartos [BK] (NPC)