| Black Kartos Klub | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Fenris

Poèet pøíspìvkù : 69 Join date : 26. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 3:00 pm | |
| Connor
Proberu se z polospánku, otočím se směrem k mladému Kartosovi a stoupnu si. "Jaká to nečekaná návštěva, což mohu říct o vás obou." řeknu poté co se můj pohled stočí na holčinu. | |
|
 | |
SteamTiger

Poèet pøíspìvkù : 66 Join date : 26. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 3:03 pm | |
| Steve
Ohlídnul sem se, uviděl jsem blonďatou slečnu a s pousmáním jsem na ní kývnul. Potom se mi pohled zastavil u černoválsky, která čekala u baru a pozorně sem si prohlídl, co jí barman podá za drink, abych si to pro příště zapamatoval, pak sem se dál věnoval Kartosovi. Vysvětlím vám to, pane Kartosy... Je několik vrstev... střední jsou obyčení lidé, níž jsou kapsáři, zloději a lidé co dělají na vlastní pěst, ještě níž jsou organozované zločiny a ještě níž je mafie... pak už existují jen dva horší stupně... moje rodina a peklo. Můj bar je jen taková...libůstka, rozmar... ale řekněme, že kdyby mi někdo na bar sáhnul, naše "rodina" by se postarala. Naklonil sem se blíž k němu a zašeptal. Upíři si své lidi chrání. Potom sem se opět narovnal a normálním hlasem sem pokračoval. Nevím, jestli by se našim vůdcům líbilo, že se míchám do záležitostí lidí, to nemáme ve zvyku. Ale nabízím obchod. Pár mích služeb za adresu Kerberosu. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

Poèet pøíspìvkù : 123 Join date : 09. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:04 pm | |
| Mlady Kartos "mám pro tebe prací bylo by dobré kdyby sis vzal někoho dalšího sebou nejlepe někoho kdo se vyzná v terenu a v hledani stacenych stop" řekl jednoduše a podival se po baru zastavil pohledem na Connorovy a pote pokračoval dale a sekl se na pozadi služebne.
Kartos "zajimavy" za celou dobu udělal prvni gesto na svím obličeji a to že se lehce pousmál pote co začal mluvit o upirech. pak měl zase kamenou tvař. "máme společného nepřitele. a nebude to tak snadne se postarat o Kerberosy jen tak. adresu ti klidně dam hned. avšak platne ti to nebude." | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:11 pm | |
| Connor
"O co půjde?" optám se ho prostě a pohled se mi stočí na Angelu. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:35 pm | |
| Steve
Uvidíme pane Kartosy, uvidíme. Usmál sem se a čekal sem, až mi dá adresu. Oko za oko, chci jen jejich klub co nejvíc prosperuje, nepotřebuju se jich zbavit úplně. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:39 pm | |
| Mlady Kartos "Stratila se spojka mezi namý a tady Hell Devil" poukazal na bloncku. "je to i naše práce zjistit co se stálo. samozřejmě vysoke riziko nebezpeči proto jsem vybral tebe"
Kartos na nějaky kus papiru ti napsal adresu hlavniho Klubu Kerberosu. "Hodně zdaru" | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:40 pm | |
| "Connor"
"Proto jsi vybral někoho kdo je snadno nahraditelný, že..." odvětím suše. "Dej mi k tomu nějaké podklady, vezmu Angelu a půjdeme rovnou." | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:42 pm | |
| Mlady Kartos "Alexie vás dovede na posledni misto setkaní a řekne vám vice já prozatim mam jinou praci" nechal u tebe bloncku a zamiřil si to prič. | |
|
 | |
Reina Kana

Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 21. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:42 pm | |
| Angela
Jak jsem popíjela u baru a sledovala toho mladého a tu dívku jsem nevnímala o čem mluví, až potom když jsem slyšela své jméno, jsem se vzpamatovala a podívala se na Connora zmateně a napila se martini a snědla jednu olivu. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:49 pm | |
| Connor
Vydechnu a směrem k dívčině řeknu. "Můžeš mi říkat Connor." Poté se otočím a jdu směrem k baru. "Máme práci. Najít zmizelou spojku tady Alex nám ukáže kde byla naposledy viděna." řeknu jí bezbarvým hlasem. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:52 pm | |
| Angela
Podívám se na tu dívku a pak na Connora a dopiju drink a vychutnám si poslední olivu! "Dobře, já můžu." řeknu stejně bezbarvě jako on čekajíc, že ho to trošku naštve | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:53 pm | |
| Connor
Pokud mě to naštvalo nebylo to na mě absolutně vidět. "Jdeme." řeknu pouze a vyjdu směrem ven. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 4:57 pm | |
| Angela
usměju se sladce jak to umím jen já odložím skleničku na bar, beru svou tašku přes rameno a jdu za ním. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 5:11 pm | |
| Steve
Pokud se zadaří, tak se vrátim zplatit dluh, až se zbavim stopařů. Nenechám k vám žádný vodítko, nebojte se. Prozatím nashledanou. Řekl sem, lístek sem strčil do kapsy a došel sem zaplatit pivo, který sem do sebe kopnul a vylezl sem ven a ihned sem se přimíchal do davu. Nepočítal sem s tím, že by psy Kerberosu mohli vyčenichat můj pach mezi tolika dalšími... nebyl totiž nikdo ,kdo by můj pach mohl identifikovat. Prošel sem až na okraj města, kde ústila další kanalizace a vlezl sem do kanálu. Zdejší kanály jsem měl celkem slušně prochozené, proto sem se dokázal dole zorientovat a dostat se kanálem alespoň do čtvrti, kde se necházel jejich klub. Klub sem potom lokalizoval tak, že sem vykukoval ven a hledal tu budovu. Po pár vykouknutích sem ji konečně našel a začal sem dole v kanálu morfovat. Když sem došel jakoby přímo pod kavárnu, dal sem ucho na trubky, abych zjistil kde je plyn, voda a kde... ehm... odpad. Potom sem si drápem označil, kde je zhruba střed místnosti nademnou a dal sem do toho mýsta několik silných ran, abych se proboural skrz a pokud to bylo moc vysoko, ještě sem si pomohl křídli. Ihned jak byla díra v podlaze (u mě ve stropu) vyrval sem odpadní rouru a narval sem jí do ďoury. Trochu mě to nahodilo, ale teď se veškerá kanalizace hrnula jim přímo do bytu. Kuli pachu sem na sobě nechal morf a začal sem utíkat kanalizací pryč, přímo k čističce odpadních vod. Kde to šlo, tam sem letěl a když sem se dostal kanálem až k čističce, tak sem skočil do čisté vody, pod ní sem odmorfl, očistil se a vylezl ven. Měl sem trochu smůlu, protože indikátory zaznamenali znečištění čisté vody a celá se začala čistit přes filtr. Doplaval sem na břeh právě včas, než mě vcucl proud. Vyběhl sem ven z čističky a hledal sem místo, kde bych se mohl osušit. Vběhl sem do místních lázní, kde sem si vyfénoval oblečení a usušil sem se a potom sem se opět začlenil do davu ve městě. Pokud vše proběhlo bez problému, prošel sem pár krámů a potom sem si na chvilku sednul na lavičku v opuštěném parku, abych se ujistil, že mě nikdo nesleduje. Pokud mě sledovali, měli teď možnost mě sundat. | |
|
 | |
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 38 Join date : 17. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Sun Jul 29, 2012 10:16 pm | |
| Maya
Tiše jsem došla blíže k bossovi a čekala jsem co se bude dít. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 9:02 pm | |
| Kartos popijel svuj drink jako vždy. momentalně neměl žadnou prací. Barman čistit skleničky. Služebna ale nějak zvlaště okukovala Mayu ikdyž se snažila nenapadně moc ji to nešlo. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 9:53 pm | |
| Steve Davis
Díky moc. Řekl sem když mě dovezl ke Kartosovi a dost se mi ulevilo, když sem se objevil před jeho klubem. Vešel sem dovnitř. Zdravim... Řekl sem ,kývl sem na barmana a pak sem nesměle šel rovnou za Kartosem. Pane Kartosi, moc se omlouvám za potíže, nešlo to tak hladce jak sem si myslel, nechápu jak mě našli a identifikovali... | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 10:19 pm | |
| Kartos lehce se pousmál "lehce jsi mě překvapil nečekal jsem že si znich uděláš takovou srandu... ale pravda je taková že tě čekaly a tak už nebylo pro ně těžke tě sledovat" | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 10:38 pm | |
| Steve Davis
Jednoho z nich sem... odbouchnul, ale nejsem si jistej, jestli je po něm. Vyplatí se jim pořád někoho posílat? Už dva jejich lidi neuspěli a upřímně... Ty lidi co posílaj sou divný. Poprví v životě si myslim, že by mi mohl nakopat prdel někdo jinej než rodina. Řekl sem a pak sem se zasmál. Každopádně, to že mě čekali jim moc nepomohlo, uklízet budou dlouho a ještě dlouho to bude cejtit. Myslim že o zákazníky přišli... Každopádně jsem tu teď pro to, abych vám oplatil tu adresu a poděkoval za likvidování těch co nás sledovali... Sice to nebyli vaši lidi, ale kdybych se naznal s váma, nepomohli by mi... Takže k věci, protože MY dlužní nezůstáváme. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:00 pm | |
| Connor
Společně s Angie vejdeme do klubu. Na bosse ani nekývnu a okamžitě se rozhlížím po mladém Kartosovi. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:02 pm | |
| Angela
"Dávej si bacha." syknu k němu tiše a jdu si sednout naproti Kartosovi a vytáhnu svůj počítač | |
|
 | |
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 38 Join date : 17. 07. 12
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:07 pm | |
| Maya
Koukla jsem na služebnou tázavým výrazem.
| |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:13 pm | |
| Steve Do klubu vešel někdo nakoho se okamžitě zaměřila ochranka. Kartos však pokynul že je vše v pohodě. Muž dlouhe postavy s dlouhymy havrani černimy vlasy a dlouhym Gothickym Kabatem došel přimo před Kartose a Steveho. Stevemu podal obalku s pečeti jeho Klanu a pote bezeslová zmizel. Steve už sám tak nějak věděl co ve spravě řekl ale něco ho nutilo aby si to nechal pro sebe.
Maya služebna ihned změnila směr a začla se věnovat Kartosovy když kněmu došel Steve ktereho jsi vyděla prvně. taktež se vratily Angela a Connor. Connor si to přimo miřil k Mlademu Kartosovy
Connor nebylo ho těžke najit. Sám v křesle vedle sebe dvě mlade slečny a kralovsky se bavíly. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:14 pm | |
| Connor
Zamířím si to přímo k němu a kopancem do hrudi ho i s křeslem pošlu na záda. "Jestli si nás chtěl zabít, měl si to udělat sám a ne nás posílat tam." řeknu pevným chladným hlasem. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Black Kartos Klub Mon Jul 30, 2012 11:17 pm | |
| Angela
Nějak jsem nepočítala s tím, že Connor bude tak rychlý a oslovila jsem Kartose staršího "pane máte pro nás nějakou novou misi?" | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Black Kartos Klub  | |
| |
|
 | |
| Black Kartos Klub | |
|