| Ztracena Spojka | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Joshiro Big Boss

Poèet pøíspìvkù : 123 Join date : 09. 07. 12
 | Předmět: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 5:17 pm | |
| Angela a Connor Vyrazily ste na cestu. venku ste nastoupily do Auta Hell Devil ktere vás dovezlo až k opuštěnim dokum na misto kde to vypadalo jak po přestřelce. nikde ale žadne tělo a ani krev.
"Tady smé stratily kontakt se Spojkou Buďte opatrni víme že to Kerberosove nebyli." | |
|
 | |
Fenris

Poèet pøíspìvkù : 69 Join date : 26. 07. 12
 | Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 5:41 pm | |
| Connor
"Další informace bys mohla dát Angele." řeknu jí a začnu prohledávat okolí. | |
|
 | |
Reina Kana

Poèet pøíspìvkù : 45 Join date : 21. 07. 12
 | Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 5:55 pm | |
| Angela
Vylezla jsem z auta a dívala se kolem. "Tak jo potřebuju nějaký informace, co se tady dělo, kdo tu byl, jak spojku poznám, co přesně spojka dělala než se ztratila a přibližnou výšku a váhu a místo kde si ji viděla naposledy." podívala jsem se na tu dívku. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:05 pm | |
| Alexa "Spojka měla vašemu klubu předat nove informaci o dalšim zahadnem mistě když sme nahle stratily veškery signal v okoly. když jsme sem dorazily nebyl tu už nikdo. jen tahle prazdna munice po zemi se valici ktera mimochodem patři Spojce." chvily přemyšlela a pak se zatvařila jako by si naněco ještě vzpoměla. "když jsme vlastně ještě proskoumavalu okoli. podařilo se nám zde naměřit určitou hodnotu Energie ktera samozřejmě nám není znama. "
| |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:09 pm | |
| Angela
Prohlídla jsem si okolí, podívala jsem se na ní a pak jsem se sklonila k munici a prohlížela jsem si jí. "A kde přesně jste jí zaměřili nejvíc?" zamyšleně jsem pokládala další otázky a natahovala jsem si rukavice | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:10 pm | |
| Connor
Aktivuju Eagle vision a rozhlédnu se zda se tu někdo neskrývá. Hledám po zemi stopy, krev, cokoliv. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:15 pm | |
| Alexa "to je dalši zvlaštni věc je to jako by se energie sama hybala. až jsme měřily kdekoliv a kolikrat vždy byli hodnoty jine." jakmile Connor aktivoval Eagle Vision. bylo to zvlaštni veškery vzduch kolem byl rudy. byl problem vydět přes to aury Alexy a Angely. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:16 pm | |
| Connor
Zavřu oči a promnu si je. "A ta energie má jasně nepřátelské úmysly...Vypadá to tu pěkně hnusně." | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:24 pm | |
| Angela
"Zřejmě je to pořád ještě tady." vzala jsem do rukou munici. "Kde je zbraň?" uvažovala jsem nahlas "Alex je to muž nebo žena?" zeptala jsem se a šla jsem k autu a sedla si na přední sedačku a vytáhla počítač. Něco jsem zamumlala a počítač se mi aktivoval. "Najdi mi zbraň ke které patří tato munice." ukázala jsem na kamerku munici a počítač začal pracovat a já zase vystoupila z auta. "Connere máš něco? Co vidíš?" | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:28 pm | |
| Connor
"Vcelku nic až na to, že at je ta energie cokoliv. Tak je všude kolem nás a jak jsem řekl, nemá zrovna přátelské úmysly." odvětím a deaktivuju Eagle Vision, z té rudé se mi začalo dělat špatně. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:32 pm | |
| "Spojka je žena" počitač ti však nevyhledal žadne informace k munici ktera patři do zbraně kterou hledaš. řekla kratce a tvařila se zamyšleně. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:35 pm | |
| Angela
"Nějaké místo kde je nejsilnější si neviděl?" přišla jsem k počítači, který neukázal vůbec nic. Zamračila jsem a Vzala jsem počítač a vyšla jsem do prostoru někde zhruba doprostřed. "Analyzuj okolí do 3D projekce, Lizz." řekla jsem a jen čekala až se zahřeje paprsek, který měl snímat celé okolí. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:36 pm | |
| Connor
"Je to jako smog, neviděl jsem přes to ani vás dvě. Jako kdybychom stáli v plynové komoře bez masek." odvětím krátce a dál prohledávám okolí. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:43 pm | |
| Angela
POčítač analyzoval okolí, ale v 3D projekci jsem neviděla nějaké nesrovnalosti. Vše bylo při starém. "To je....zvláštní. Nikde nejsou žádné stopy, Alex kdy přesně se to stalo?" | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:51 pm | |
| Alexa "jenom par hodin zpatky.necham vás pracovat vratím se na zakladnu kdyby ste něco oběvily informujte přimo sveho šefa." řekla Alex a pote nasedla do auta a hned nato odjela. chvily nato co odjela se zvedl mraz a pomalu to začinalo vypadat že se zveda i mlha. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 6:57 pm | |
| Angela
"Je bezvětří a žádné stopy tu nejsou." podívala jsem se na Connora. Začínala mi být zima, když jsem byla jen v tílku. Teplota se snížila o celé číslo. Informoval mě počítač. "vážně? Neříkej." odvětila jsem ironicky "Mám pocit, že se tu vůbec nic nestalo, co Connere?" | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:02 pm | |
| Connor
"Nedokážu to vysvětlit, ale připrav se bránit." řeknu a hodím jí jednu svou pistoli. Ještě jednou aktivuju Eagle Vision a popojdu směrem k Angele. Rozhlédnu se zda již rudá barva nezmizela. A pokud ne v kterých místech je nejsytější. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:04 pm | |
| Angela
"Já nevím jestli to víš, ale umím jen základy sebeobrany." řekla jsem a zavřela notebook a vložila ho do své kabely a pak se postavila s tiskla zbraň. "Dá se té Alex vůbec důvěřovat?" | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:06 pm | |
| Connor
"Tak se budeš muset učit rychle. Věří jí šéf, tak doufej že se nespletl." odvětím a dál koukám. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:07 pm | |
| Connor jakmile si aktivoval Eagle VIsion rudá barva mizela ale v te chvily cos to aktivoval jsi vyděl něco co jsi ještě nezažil něco co bylo složity rozlišit dvě velke nepřatelske oči zirajici ze vzduchu přimo na vás. čihajici ve tmě na svoji dalši kořist. | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:09 pm | |
| Connor
Vykulím oči, avšak neudělám krok vzad. "Pomalu ustupuj, dívej se kam šlapeš. Někdo...nebo spíš něco, nás sleduje. A vypadá to vcelku hladově..." řeknu tiše směrem k Angele. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:11 pm | |
| Angela
"Cože?" podívala jsem se na něj a dívala se všude kolem. "Já nic nevidím." ale dělala jsem co po mě chtěl a ustupovala jsem směrem k němu ale dál od toho místa. Proklínala jsem tu holku, že odjela s tím autem. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:19 pm | |
| "Bratře odhalili nás" "Máš pravdu bracho budem muset vzit i tady ty sebou" "Dobra jdeme nato" bavily se mezi sebou dva zvlaštni chraptajici hlasy. v te chvily ste ucitěly tvrdy zavan větru jak dovas narazil a vy ste v te chvily byli v nějakym mrtvým lese. šede až černe stromy. listi žadny. obloha šeda trava bíla . na větvich stromu vysely nějake zvlaštni kukly velikosti odpovidajici pro lidska těla a o asi 50 metru dale od vás staly dvě osoby. | |
|
 | |
Reina Kana

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:22 pm | |
| Angela
Držela jsem se u Connora nelíbilo se mi to, přirozeně jsem začínala dostávat strach. Dívala jsem se všude kolem sebe a ty kukly se mi nelíbily. "Connere, jsi v pořádku?" | |
|
 | |
Fenris

| Předmět: Re: Ztracena Spojka Sun Jul 29, 2012 7:23 pm | |
| Connor
"Přesně tohle jsem nechtěl aby se stalo. Přestaňte se schovávat, vy dva." řeknu a bezděčně se přisunu blíž k Angele. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Ztracena Spojka  | |
| |
|
 | |
| Ztracena Spojka | |
|