Black Kartos
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FFFRPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ztracena Spojka

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Fenris

Fenris

Poèet pøíspìvkù : 69

Ztracena Spojka - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:26 pm

Connor

"Za sebe ti můžu říct, že já to nejsem. Ale to bych koneckonců říkal i kdybych to byl já. Na misi nás poslal on, je možné, že se nás chtěl zbavit protože nás považoval za hrozby." odpovím klidně.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

Poèet pøíspìvkù : 45

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:30 pm

Angela

"Ale taky je možné, že ani jeden z nich to neví, nevnímají co dělají. Jsou jakoby pod vlivem." uvažuju dál a víc se do toho zamotávám, koneckonců je to i má práce.
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:33 pm

Connor

"Tak to udělám jednoduše a prostě to z toho fracka rozmazlenýho vymlátím." konstatuju suše. "Ačkoli to není můj styl, není zbytí..."
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:37 pm

Angela

Hned ožiju, "Tak to si zamlouvám lístek do první řady." ušklíbnu se při pomyšlen jak Connor mlátí toho prcka
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:38 pm

Connor

"Jen doufám, že má postavení v organizaci z tatínkovi protekce. Naštvalo by mě kdyby mi dalo dítě na čumák." poznamenám ještě kysele.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:41 pm

Angela

"Tak o to bych se pak postarala já, tatínkovi by se nelíbilo co se tu událo, a najít nějaké jakkékoli důkazy které by svědčili proti němu není problém." blýskne mi v očích a mrknu na něj
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:48 pm

Connor

"Ty zpracuj starého a já zpracuju mladého. Každej svým způsobem." na tváři se mi zjeví úsměv, první který na mě Angela mohla vidět za tu dobu co jsem v BK.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:56 pm

Angela

Když jsem se na něj podívala musela jsem se taky usmát.
"Úsměv ti sluší." podotknu a radši se dívám dopředu a přemýšlím jak starýho zpracuju
Návrat nahoru Goto down
Fenris

Fenris

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 10:58 pm

Connor

"Dřív jsem měl důvod smát se." opáčím opět s kamenou tváří a dál už to nekomentuju.
Návrat nahoru Goto down
Reina Kana

Reina Kana

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 30, 2012 11:01 pm

Angela

"To je škoda, že už to není." řekla jsem a dál jsme šli mlčky
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ztracena Spojka   Ztracena Spojka - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ztracena Spojka
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Black Kartos :: Herni Mistnosti-
Přejdi na: