| Steve a Maya | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 38 Join date : 17. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 14, 2012 5:24 pm | |
| Maya
Jak bych to jen řekla.Měla jsem přihlouplý výraz a trochu jsem se připravovala co udělá.Není to tím tvím pískáním?Chudák.Psychicky narušený. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

Poèet pøíspìvkù : 123 Join date : 09. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 14, 2012 5:56 pm | |
| Maya v jednu chvily to vypadalo že je rozhněvany. "Lžeš! dokaž mi že to je tím. přestanu hvizdat skladbu ale musíš mě obejmout" řekl už zase smutně. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 14, 2012 7:12 pm | |
| Maya
Jasně.A úak dopadnu jako ty zbytky podemnou.Ukážu na ty střeva a zbytek vnitřností. | |
|
 | |
SteamTiger

Poèet pøíspìvkù : 66 Join date : 26. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 10:54 am | |
| Steve Davis
Nesnášel sem rychlý protivníky, to sem fakt nenáviděl. Štvalo mě, když s někým nedokážu udržet krok. Když se přesunul ke mě, udělal sem jeden pohyb z Krav Maga. Přisunul sem se k němu, pravou rukou sem mu odrazil levačku a levou sem při přísunu zpříma udeřil na solar. Síla úderu nevycházela z nápřahu, protože sem se nenapřahoval, abych ihned mohl zareagovat, ale síla vycházela z toho přísunu k protivníkovi. Potom sem ho pravou rukou, kterou sem mu blokoval levačku, seknul drápama přes hlavu a odskočil dál. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 11:05 am | |
| Maya "Chich... Lžeš. jen jsi stejna jak všichni. nakonec utečeš a já zas budu sám" zvednul se a pomalu se začal přibližovat k tobě.
Steve celkem si vyvedl ho z miry. po tvim projetim drapu po hlavě uskočil. lehce to jiskřilo jako když projedeš po panciři ale 2 jizvy byli vyditelne a začla stoho lehce tect černa krev. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 11:46 am | |
| Steve Davis
Začal ve mě pumpovat adrenalin. Víc ze široka sem se rozkročil a pořádně si složil křídla na zádech, abych moc nevyčnívali. Vycenil sem ostré tesáky a zavrčel. Teď mi ale došlo, jak neopatrnej sem byl. Vubec sem si nehlídal jeho pravačku, na který má vysouvací čepele. To byla chyba, teď sem měl v plánu si na jeho pravou ruku dávat větší pozor. Nijak se mi ale nechtělo přibližovat. Napadlo mě vzít si jeho meč, ale pak by mohl vytáhnout čepele a souboj zbraní bych prohrál, protože sem nebyl nijak dobře trénovanej šermíř. Pomalu sem se k němu začal přibližovat a když sem byl na dosah nohy, zkusil sem jeden rychlej kop holení na jeho lejtka, abych si otestoval jak moc bude bolestiví řezat ho v brnění. Nechtěl sem totiž rozjet sérii a uprostřed zjistit, že bolestí nemůžu stát na noze. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 6:05 pm | |
| Maya
Tak.Kdo by neutekl když tu děláš takový nepořádek?Pomalu se připravuji na jeho záchvat či útok na mě. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 7:44 pm | |
| Maya "ach" zničeho nic zmizel nasledujici zbytek věty jsi slišela přimo zasebou těsně za sebou "voníš zajimavě. už mě ta hra nebavý pojdme to brát važněji" pocitila jsi že hlas už byl celkem vyrovnany a klidny až lehce strašidelny.
Steve stal jen tak na mistě ve chvily kdy jsi vykopl se ani nepohnul "Zajimavy čekal jsem to rychlejši." pote tou samou nohou škubl do zadou a stim zaroven vyhodim druhou do vzduchu směrem na tvuj bok. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 7:51 pm | |
| Maya
Přibližně stejnou rychlostí jsem se dostala i já za něj.Jak vážně?Já myslela že chceš obejmout. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 15, 2012 7:54 pm | |
| Steve Davis
Nohy se mi odpružili a odskočil sem před kopem dozadu, protože sem čekal kop ze zadní nohy. Když nakonec kopl přední nohou, odskočení nestačilo a tak sem jeho kop zkusil zblokovat oběma rukama, natočit se na bok a z natočení mu kopnout patou na hrudník. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 3:50 pm | |
| Maya "Spravně" jen co jsi se dostala za něj už jsi vyděla že stoji tvaři tobě a rukama se tě chysta obejmout.
Steve bloknuti kopu bylo celkem namahavé lehce se do těla začla navalovat skrz ruky menči bolest . taky stebou pohnul o par centaku dozadu v tu chvily jsi ho ale kopnul do hrudi a on se prohnul. to bylo tak asi vše už se znova narovnal a připravoval se k dalšimu vypadu. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 4:45 pm | |
| Steve Davis
Z kopu na hruď sem ihned pokračoval tak, že sem jen trochu pokrčil a cuknul nohou a kopnul ho do brady. Až pak dopadla noha na zem, přisunul sem i zadní nohu, takže sem byl u něj. Levačkou sem chytil jeho pravačku a na pravý ruce sem natáhl prsty a bodnul sem ho s nima do mezery mezi helmou a krunýřem(do krku). | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 4:48 pm | |
| Maya
Udělala jsem pár opatrných ale rychlích kroků dozadu.Dívala jsem se abych nenarazila nebo nezakopla.Já se objímat nesmím.Mám bolavá záda a hrudníl.Ale dole je chlápek který se objímá rád.Zkoušela jsem improvizovat. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 8:15 pm | |
| Steve zabodl si sve prsty do krku extra nějak to neřešil chytl tě svou levačkouza krk a vyzvednul si tě nahoru abys stratil pevnou pudu pod nohama pote škubnul levačkou dozadu aby se vymkl ze sevřeni a nasledovně tě pustil na zem. v tu chvily ale levačkou co tě pustil ti dal z mista pěsti do hrudi .
Maya "ten chlapek mě chtěl chytnout přes hlavu važně si myslíš že bych oněj měl jevit zajem?" neustale se přibližoval. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 8:45 pm | |
| Steve Davis
V momentě kdy mi dal pěstí do hrudi sem mu ruku chytnul, pravou nohu sem mu hodil pod bradu a levou na hruď(takže sem byl ve vzduchu... -neočekávám že by ho moje "ubohá gargoylý váha" stáhla dolů- a jeho ruku držim oběma rukama a mam jí mezi nohama) a s prohnutím v zádech trhnu, abych mu ruku zlomil. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Thu Aug 16, 2012 11:09 pm | |
| Maya
No.On se tě jen lekl.Dál jsem se vykrucovala.Jestli to takhle půjde dál,budu muset ukázat co umím. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Sun Aug 19, 2012 2:15 pm | |
| Steve hned co jsi uslišel křupnuti nasledoval děsny řev a prudke chaoticke poskakovani kolem aby tě setřasl dolu.
Maya "Něco mi skryváš? slíším že nejsi zrovna upřimna k memu Já" | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Sun Aug 19, 2012 3:22 pm | |
| Steve Davis
Ruku sem využil jako oporu, jednu nohu sem na jeho krku už měl, takže sem se akorát přetočil a kolem krku sem mu obmotal obě nohy, takže sem ve finále jakoby seděl na jeho ramenou a škrtil sem ho nohama. Jeho velká síla mi dokonale posloužila k tomu abych ho aspoň trochu zranil... ale začal sem cítit jak se mi blbě dýchá po té ráně do žeber, nejspíš sem jich měl několik přeraženejch. Jak sem ho takhle škrtil nohama, tak sem rozdělal křídla, několikrát s nima mocně mách, dokud sem se s ním nedostal do vzduchu a trhnul sem nohama i celým trupem doprava, ve snaze přerazit mu vaz. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Sun Aug 19, 2012 6:18 pm | |
| Steve po krutem křupnuti a nahlem tichu bylo slišet už jen jak tělo dopadlo na zem. v te chvily meč zmizel jako kupa prachu. tak samo se začal rozpadat i tvuj soupeř | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Sun Aug 19, 2012 7:13 pm | |
| Steve Davis
Postavil sem se a začal sem se rozhlížet kolem. Bylo od tebe férový že si na mě šel bezezbraně... cenim si toho. Ale bylo to hloupý. Potom sem se akorát dál rozhlížel a čekal až se vrátí Maya s lanem. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Mon Aug 20, 2012 8:13 pm | |
| Maya
A proč bych nebyla?Víš jaké to je když ciží kluk chce objímat dívku?Je to pro ni opravdu nepopsatelný zážitek.Občas z toho bývám na měkko a občas smutná.Občas vzteklá a někdy milá.Ale hlavní je že to nemám ráda.Tak už na to skoč! | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Mon Aug 20, 2012 8:28 pm | |
| Steve Davis
Uslyšel sem z díry nad sebou Mayu. Ty už seš spátky? Jak ses tam... Promiň že sem byl neomalenej, co kdyby sme na to zapomněli, ty si to nahoře rychle vyřídila a další rundu v baru bych vzal na sebe hmm? Houkl sem nahoru do díry. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 3:54 pm | |
| Maya "hmm co? že to mám rychle ukončit a zmizet odsud? Rodina je už tady? Rozkaz!" nahle mluvil uplně mimo ale zcela to vypadalo že je při vědomi. dokonce i jeho pohled se změnil ve zvrhly a pokrčil se. v te chvily se odrazil od země nohama přimo na tebe. odraženi mělo silu takže taky nabral rychlost. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 5:34 pm | |
| Maya
Skočila jsem na zem doleva.Umazala jsem se od krve mrtvol a taky jsem se naštvala za moje oblečení.Rychlostí se mi možná i vyrovná.Takže.Stoupla jsem si a proměnila jsem se na první formu (aura).S vytasenou katanou jsem se mu pokusila useknout hlavu. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 5:48 pm | |
| Steve Davis
Vyskočil sem, trochu si dopomohl křídly a chytil sem se okraje díry ve stropě a přitáhl sem se. Strčil sem hlavu dírou dovnitř a sledoval sem souboj. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Steve a Maya  | |
| |
|
 | |
| Steve a Maya | |
|