| Steve a Maya | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Joshiro Big Boss

Poèet pøíspìvkù : 123 Join date : 09. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 6:01 pm | |
| Maya meč projel skrz hlava padala na zem. avšak usměv nezmizel. Steve mohl vydět temny stín přimo za Mayou ktery nepatřil jí. stin ktery se usmival do široka stejně jak hlava padajici na zem. "Ouha někomu to upadla hlava. Há! moje neni Ufff" řekl přimo za Majou stin. | |
|
 | |
Mister_zx

Poèet pøíspìvkù : 38 Join date : 17. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 6:43 pm | |
| Maya
Cože?Viděšeně jsem se koukla za sebe. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 7:23 pm | |
| Maya "Copak? nebojíš se snád? zajimavy co? pravě jsi zabíla posledniho přeživšiho tohoto hotelu." usměv nepřestaval spieš to vypadalo že se usmal dokonce vic širočeji. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 7:28 pm | |
| Maya
Kerberosové sou opravdu banda slabochů.Mile jsem se usmála.Ale v mích očích bylo vidět něco jiného.Vypadalo to jako hlad.Potlačovaný hlad a touha po krvi.Budeš se teda schovávat jo? | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 7:31 pm | |
| Maya "Já a schovavat? jsem přimo tady před tebou.... Mám však jednu prosbu než tohle rozhodnem. nevhazujte mě k těm psům." Stín se rozmachl a s drapy ktere se mu oběvily na ruce miřily přimo na tvuj obličej. bylo celkem ale složite odhadnout vzdalenost skrze tuhle černo pruhlednou kreaturu. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 7:50 pm | |
| Maya
Psům?Skrčila jsem se a pak jsem ho přeskočila.Aura okolo mě zmizela a místo ní mi narostli kočičí uši a ocas.Ty já v lásce nemám.Dalším pohybem jsem doslova zmizela.Oběvila jsem se u stínu a pokusila jsem se ho seknout. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 8:02 pm | |
| Maya jakmile jsi proskočila stinem pocitěla si teplo krve na vlastni tvaři. tři dlouhe jizvy na obličeji s kterych začala kapata krev na zem. tvuj sek prošel naskrz tělem a nic se nedělo. on se opět dival na tebe a zopakoval svuj pohyb. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 8:07 pm | |
| Maya
Než se stačil pohnout stála jsem za ním a sekala mu na !záda". | |
|
 | |
SteamTiger

Poèet pøíspìvkù : 66 Join date : 26. 07. 12
 | Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 8:36 pm | |
| Steve Davis
Fešný ouška... Pomyslel sem si a sledoval jí. Rychlost nebyla moje silná stránka, bylo dobře, že ona je jeho protivníkem. Začínal sem ale pociťovat zranění na hrudníku. Ty zlomený žebra budou srůstat asi tejden, pokud sou zpřerážený úplně. Žádná slast to nebyla. Uloupnul sem kousek zdiva ze stropu, kterýho sem se teď držel a počkal sem si, až bude útočit. Chtěl sem vědět, jestli se zhmotní při útoku, tak sem si chvilku před jeho dalším sekem počkal a hodil po něm kousek toho zdiva. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 9:31 pm | |
| Maya tvoje čepel znova projela skrz topě ted začla stekat tepla tekutina po pravem rameni dalši tři šramy navic v te same chvily však doněho něco narazilo a nazem spadl kousek zdiva. vypada to že to celkem přehlednul. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 9:46 pm | |
| Steve Davis
Šašek... když útočí nebo používá ability, tak se zhmotňuje... Snad si toho všimla. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Tue Aug 21, 2012 10:36 pm | |
| Maya
Že bych byla moc pomalá?Napadlo mě.Když sem ale slyšela na zem dopadnout ten kus zdiva něco mě napadlo.Párkrát jsem máchla mečem aby zacinkala rolnička.Obvikle jsem to dělala aby mě bylo slyšet když mě není vidět.Jenže teď to bylo úplně něco jiného.Chvilku jsem pak bez hnutí stála a pak jsem na něj vyběhla.Zmizela jsem až těsně před ním a zacinkala rolničkou u jeho levého boku.Poté jsem se zjevila před ním a sekla mu na pravý bok. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 5:55 pm | |
| Maya čepel tak jako tak vždy projela tělem a hned nato byli dalši šramy na břichu. něco bylo špatně. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 6:00 pm | |
| Maya
Nesmím dál navyšovat povýšení nebo se přestanu při těch ranách kontrolovat.Zapíchla jsem meč do kaluže krve a čekala jsem zdali zaůtočí. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 7:00 pm | |
| nečekal a ihned provedl dalši utok tentokrat použil však i druhou ruku | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 7:04 pm | |
| Maya
Špičku katany jsem vymrštila nahoru z kaluže krve.Ta vycákla do oblasti jeho hlavy.Potom jsem se pokusila dostat se za něj a dál abych měla odstup. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 7:51 pm | |
| krev projela hlavou ale zastavila se pote na noze jak projel oběma rukama na prazdno když se vratil do normalni polohy a otočil se natebe tak krev zcakla na zem. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 8:02 pm | |
| Maya
Okolo mě se začala zvedat tmavě fialová aura jako předtím v první formě.Zmizela jsem a dala jsem mu několik zásahů katanou.Potom několik ran pěstí a zakončila jsem to sekem tak abych opět skončila ve větší vzdálenosti.Okolo už se začínal zhušťovat vzduch.Bylo vidět že to beru vážně. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 8:26 pm | |
| Maya "vypadato že nechapeš že namě tvoje utoky až už jsou jakkekoliv nefunguji" prohnul se a jeho těla struktury se začina měnit na ruce se mu oběvila zajimava zařici značka. teď už nevypadal vubec jako člověk. Dopadl na čtyři a hbity ocas se pohupoval za jeho zady. v te same chvyli se odrazil od země přimo na tebe. misto toho aby se stebou srazil odrazil se od stěny přimo za tebou a proletěl tebou naskrz. tvim tělem se proletěl nepřijemny chlad a lehka bolest. kdyby ses ted podivala cele tve tělo bylo poškrabane jako by ho někdo zamotal cele do trni. nebylo to moc važny ale krve stekalo vic a vic. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 8:36 pm | |
| Steve Davis
Teď... Pomyslel sem si a v momentě kdy proplouval skrz Mayu sem se vyšvihnul z díry a když z ní byl skoro venku, tak sem po něm hned skočil. Když to pude všecko dobře, zaměří se na mě a Maya pak pude moct zaútočit. Mě by jeho útoky neměli dělat tolik jako jí, takže sem to hodlal tankovat a už ho k Maye nepustit. Promiň, ale nechci se dál dívat jak ti přidává víc a víc jizev. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 8:52 pm | |
| Maya
Padla jsem na kolena a s dopadem pár kapek na zem se začal otřásat prostor.Seru na rozkazy!Zavrčela jsem už nepřítomným a temným hlasem.V tu chvíli mi začali bělat vlasy a zrudli mi oči.Na těle jsem měla tetování a v obličeji krvelačný výraz.Zvedla jsem se ze země a sekla jsem po něm.Pokud jsem ho trefila za ním se udělala rýha ve zdi a pokud ne prosekla jsem se do další místnosti. | |
|
 | |
Joshiro Big Boss

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 8:59 pm | |
| Steve, Maya po zasahu Steva odletěl stin o stěnu kterou probouřil do dalšiho pokoje. "Ugh! Dohaje Jak!" pote se rozeběhl spatky směrem na mayu ktera poněm vystřelila. sek proletěl však na skrz a demonovy se nic nezastavilo. ten však zabrzdil před skokem protože se tam postavil Steve. stal trošku opodal a ani se nehybal. | |
|
 | |
Mister_zx

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 9:10 pm | |
| Maya
Stoupla jsem si a čekala jsem.Necítím jeho přítomnost.S nárůstem povýšení mi narůstají i smysli takže i čich.Musím..počkat.Čekala jsem až ucítím jeho přítomnost.Když sem jí ucítila zaůtočila jsme zezadu. | |
|
 | |
SteamTiger

| Předmět: Re: Steve a Maya Wed Aug 22, 2012 10:31 pm | |
| Steve Davis
Nevim co seš zač, ale už si toho natropil dost. Řekl sem a když se předemnou zastavil, tak sem ho chytil pod krkem. Počítal sem s tim že mnou propluje a bude mě chtít posekat, to měla bejt šance pro Mayu, aby ho sekla. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Předmět: Re: Steve a Maya  | |
| |
|
 | |
| Steve a Maya | |
|